Wat wilt u laten doen en wat doet u liever zelf?

Service:  Voor ons net zo belangrijk als de prijs.

 • Afspraak is afspraak.  Of het nu gaat om een afgesproken prijs of een levertijd, wij staan achter onze afspraken en blijven t/m de aflevering het traject monitoren.
 • Kwaliteit.  Wij zullen duidelijke afspraken maken over de verwachten kwaliteit en doen zo mogelijk perscontroles voor u om zeker te zijn dat alles naar wens is
 • Spoed opdrachten.  Tja soms kan het niet anders en zullen wij er alles aan doen om uw opdracht ook binnen de door u opgegeven tijd te leveren.
 • Afwijkende werktijden  Als het niet anders kan zullen wij ook buiten kantoortijden afspraken kunnen plannen, bijvoorbeeld in de avond of het weekend.  Wij maken er geen gewoonte van, maar begrijpen dat u soms ook overdag niet weg kunt.
 • Afstand.  Wij werken met klanten uit heel Nederland en soms zelfs daarbuiten.  Merendeels van alles afspraken zullen via de telefoon of mail afgehandeld kunnen worden, maar uiteraard kunnen wij ook een keer bij u langskomen om face-2-face zaken te bespreken.  Leveringen zullen uiteraard ook door heel NL afgeleverd kunnen worden.
 • 100% uitbesteding of deeltaken. De hoeveelheid werk die u uitbesteed, bepaald natuurlijk ook de prijs. Wij verrassen onze klanten regelmatig met onze gunstige tarieven en vaak wordt dan alsnog besloten, het volledige traject uit handen te geven.
  De vraag die u zichzelf moet stellen is, wat zijn de totale kosten als u of uw medewerkers het werk zelf doen. Is het werkelijk een besparing en nog belangrijker, krijgt u dan hetzelfde professionele resultaat?Een goed voorbeeld is vaak een mailing: hoeveel tijd kost het u of uw medewerker en wat kost dat per uur en wat kost een print met uw eigen printer? Soms zijn de kosten hoger dan in eerste instantie gedacht wordt. De uitstraling van een ontvangen mailing is ook belangrijk, vouwt u de brieven met de hand of heeft u een couverteermachine in huis, waardoor de brief strakker gevouwen wordt en ingestoken wordt in de envelop?
  Uiteraard kunnen wij ondersteunen bij het hele traject waaronder ook het samenvoegen van de documenten. Vanaf het moment dat wij de order krijgen, gaan wij voor u aan het werk.  Wij zien onze klanten meer als collega’s en zullen er dan ook altijd alles aan doen om u het beste product te geven, tegen de beste tarieven.
 • Besparing.  Wij zullen altijd proberen een besparing voor u te realiseren omdat wij ons ervan bewust zijn dat u ook hard voor uw geld moet werken, dus hoe minder u uitgeeft aan drukwerk, hoe meer winst u heeft.  Zullen wij samen eens gaan rekenen?

033 – 456.7373  of  paulina@smartgraphics.nl

RECENTE WERKEN

Jarenlange ervaring

Snelle levering

Hulp bij DTP waar nodig

Hoge kwaliteit drukwerk

Tegen een scherpe prijs

U levert, wij handelen