MKB  wij ontzorgen uw afd. inkoop, marketing en uw secretariaat

Als MKB heeft u ondanks de digitalisering nog steeds te maken met veel drukwerk.

Bedrijfsbrochures, een personeelsblad, mailingen, werkbonnen, facturen, offertes, contracten, trainingsmateriaal om er maar een paar te noemen.

Naast papieren producten gebruikt u wellicht vlaggen bij uw entree, nemen uw accountmanagers wel eens wat presentjes mee voor uw klanten of maakt u aan het eind van het jaar een kalender om aan uw klanten te sturen? Misschien staat u ook regelmatig op een beurs en gebruikt u roll-up banners, spandoeken bij sportverenigingen waar u sponsor van bent?

Vaak denkt een bedrijf veilig te zitten bij de leveranciers die men al jarenlang gebruikt.  Hoe vaak bent u overgestapt omdat uw leverancier failliet ging, te duur werd, u een keer heeft laten zitten of niet leverde waar u om gevraagd had?  Gaat u zelf op zoek op internet?  Hoeveel tijd kost dat u en bent u op de hoogte van de nieuwste technieken? Weer een afspraak met een nieuwe accountmanager en levert deze leverancier alle producten of slechts een klein assortiment?   Zou het niet gemakkelijk zijn als u 1 contact persoon had die dit werk voor u deed?

Wij van Smart Graphics bieden al deze producten aan en nog veel meer!  Wij onderhandelen de prijzen voor u, wij zoeken de beste producent voor uw product, wij controleren de bestanden, houden vinger aan de pols tijdens het hele productie proces, controleren de kwaliteit en tijdslijn. The BEST VALUE voor uw bedrijf.

Wij gaan graag de uitdaging met u aan!

RECENTE WERKEN

Voor AL uw drukwerk

veel meer dan alleen drukwerk

Premiums and more

Mailingen tot de brievenbus

Jarenlange ervaring

Snelle levering

Hulp bij DTP waar nodig

Hoge kwaliteit drukwerk

Tegen een scherpe prijs

U levert, wij handelen