Ze denken zeker dat wij niets anders te doen hebben

Iedere secretaresse kent het gevoel, het hele bureau ligt vol en dan komt de baas binnen en begint over een mailing. Lukt dat morgen nog?   Natuurlijk maak je tijd, maar eigenlijk moest dat rapport ook nog uitgewerkt worden.

Schakel ons eens in en je zult verrast zijn over de redelijke kosten.

Je levert ons het Word bestand, een (versleuteld) X-cel bestand met naw gegevens en wij doen de rest.  Jouw tijd is ook kostbaar dus die extra kosten zijn zeker verantwoord.  Wij kunnen ze zelfs aanbieden met het eigen klanten nummer van de organisatie bij PostNL of Sandd.

Daarnaast krijg je natuurlijk vaak de vraag of je iets leuks wilt verzinnen voor een beurs, evenement of marketing actie. Een ludiek cadeautje die niet zomaar in de la gegooid wordt, maar wel met het logo van de organisatie erop gedrukt.  En natuurlijk mag het niet te veel kosten.  Wij als Smart Graphics blijven ieder jaar de grote beurzen afstropen, om dit soort leuke premiums te vinden en kunnen zo nodig heel snel leveren.  Krijg je deze vragen, bel ons gewoon even, wij doen het werk maar jij strijkt met de eer.

Wat kunnen wij nog meer voor jou doen?  Wij komen graag eens langs om hierover te brainstormen.  Wij doen meer dan jij denkt.

RECENTE WERKEN

Drukwerk begeleiding

mailingen

Premiums en meer

Wandbekleding

Jarenlange ervaring

Snelle levering

Hulp bij DTP waar nodig

Hoge kwaliteit drukwerk

Tegen een scherpe prijs

U levert, wij handelen