Uw reclame folder gedrukt en verspreidt waar u maar wilt  

Wij kunnen u assisteren bij het complete traject.  Het begint natuurlijk met de opmaak van de folder, het bepalen van het gebied waar uw folder wordt verspreid, het drukken van uw folder materiaal tot de daadwerkelijke verspreiding. Wij maken duidelijke afspraken wanneer de folder door de brievenbus zal vallen immers goede timing is heel belangrijk voor iedere actie!

Kiest u voor een bepaalde wijk of juist voor een groter gebied, wij laten u duidelijk zien om hoeveel aantallen het gaat, wat de netto en bruto aantallen zijn en wat de kosten zijn per verspreiding.  Natuurlijk kunnen wij ook ondersteunen bij een doelgroep segmentatie op basis van diverse kenmerken, denk aan demografische of geografische kenmerken.

Tenslotte wilt u natuurlijk dat uw marketing budget zo gericht mogelijk wordt ingezet.

 

Mailingen 

Een mailing als marketing actie, een informatieve mailing, een stembiljet naar leden van uw vereniging?  Een mailing betekent vaak veel werk voor uw secretariaat of andere medewerkers en betekent soms veel extra (over)uren. Hoe bedreven zijn uw medewerkers in het samenvoegen van de Word documenten met een Excel bestand?  Heeft u zelf een couverteermachine staan of worden de enveloppen met de hand gevuld? en dan?  heeft u een frankeer automaat of een klantennummer bij PostNL. Wij verzorgen al jaren mailingen voor diverse organisaties en nemen dit stressvolle traject graag voor u uit handen.

Het enige dat u hoeft te doen:

Ons een Word document aanleveren en een Excel lijst met n.a.w. gegevens (versleuteld / beveiligd i.v.m. de privacywet) en wij doen de rest.

Dit betekent dat wij de brief samenvoegen met de adresgegevens, u krijgt dan een proefje te zien voor wij alles printen. Na goedkeuring wordt alles geprint en gecouverteerd in een envelop en vaak nog dezelfde dag aangeboden bij de verzender van uw keus. Wij kunnen hierbij uiteraard uw eigen klantnummer gebruiken van PostNL of Sandd.

Uiteraard is het mogelijk om uw voorgedrukte briefpapier of vervolgpapier hiervoor te gebruiken en uw eigen enveloppen, maar ook die kunnen wij vooraf voor u laten drukken.

Wilt u mailingen laten voorzien van een gadget?  Ook dat kan uiteraard.

voor meer informatie

Telefoon:  033 – 456.7373  of info@smartgraphics.nl

RECENTE WERKEN

Jarenlange ervaring

Snelle levering

Hulp bij DTP waar nodig

Hoge kwaliteit drukwerk

Tegen een scherpe prijs

U levert, wij handelen